Soros migránspárti hadserege Kelet-Németországban akar új hídfőállást létrehozni

2019.06.22. 11:00

A Reuters információi szerint Soros György alapítványa komoly befektetéseket és politikai befolyásszerzést tervez Németország keleti tartományaiban a jövőben.

Soros álcivil szervezete, az Open Society igazgatója, Selmin Caliskan Berlinben nyilatkozott erről.Tanulmányozzuk annak a lehetőségét, hogy olyan személyeket, közreműködőket támogassunk Németország keleti felében, akik a mi értékeinket követik– mondta.

Miután Budapesten már bezárták Soros György Nyílt társadalom álcivil alapítványának irodáját, Soros áttette székhelyét Berlinbe. A Soros-féle álcivil szervezet komoly összegekkel támogatja mindazokat, akik a nyílt társadalom, a határok nélküli Európa és migránsok korlátlan befogadásának szükségességét vallják.

Soros beavatkozására azért kerül sor, mert szerinte a német bevándorlásellenes párt, az AfD túlságosan is megerősödött Németország keleti felében. Ismét egy klasszikus Soros-féle beavatkozást láthatunk: amint egy neki nem tetsző politikai erő a választópolgárok akaratából megerősödik, azonnal lecsapnak Soros katonái, és gátlástalanul beavatkoznak egy ország belügyeibe. Egyébként rosszul áll Soros György embereinek a szénája mostanában. Épp az EU-csúcstalálkozó kapcsán írtuk meg, hogyan utasították el az Európai Unió tagállamai Magyarország és a V4-ek nyomására Frans Timmermans, Soros legfőbb európai szövetségesének jelöltségét az európai bizottság élére