Esküvőt tartottak egy kórházban, mivel a súlyos beteg menyasszonyon már nem tudnak segíteni az orvosok – írja a Fox News.

Egy indianai kórházban ment férjhez a súlyos beteg Anna Gonzales. A 30 éves nő egész életében cisztás fibrózistól szenvedett, és legutóbb június 2-án került kórházba. Az orvosai szerint már nem sok ideje van hátra.

Kedden viszont a kórházi személyzet segítségével – akik kórtermét átalakították kápolnává – kimondta az igent vőlegényének, Justin Middletonnak, akivel 2 éve jártak jegyben. A dolgozók feldíszétették a szobát, gyertyákat, virágokat raktak ki, ruhát varrtak neki, kapott manikűrt és a haját is megcsinálták.

Az esküvőn Gonzales unokaöccsei és -húgai voltak jelen. 

A cisztás fibrózist még csecsemő korában diagnosztizálták a nőnél, ami egész életét végig kísérte a betegség: újra és újra fertőzést okozott a tüdejében, és a légzését is megnehezítette. 

Mindig különleges érzés, amikor valaki ennyire beteg, de mégis tud az ember valami fontosat adni neki. Amikor nem tudod meggyógyítani, jobb arra koncentrálni, hogy mi a legfontosabb a beteg életében – nyilatkozta Gonzales orvosa.