Berlinben járt Soros György fia

Soros fia
Vágólapra másolva!
Ismét ott tűnt fel Alexander Soros, ahol éppen az európai politikát alakítani igyekeznek: ezúttal Berlinben tartotta gyűlését a Nyílt Társadalom Alapítvány Soros György fiának vezetésével, aki a szövetségi parlament, a Bundestag épületéről is posztolt egy képet az Instagramján – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Az európai parlamenti (EP-) választási kampány hajrájában az Élysée-palotában elköltött díszvacsoráról, az újonnan megválasztott EP alakulása körüli bonyodalmak idején a V4 információi szerint egy különalkunak helyszínt adó Berlinből posztolt képeket Instragramjára Alex Soros, a milliárdos spekuláns, Soros György fia. A Soros-hálózat trónörököse ezúttal azért járt Berlinben, mert a család bevándorláspárti szervezete, a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundation – OSF) a német fővárosban tartotta éves igazgatósági ülését.

Forrás:

Ugyanakkor aligha lehet véletlen, hogy a bevándorláspárti nyugat-európai demokráciák vezetőinek körében szívesen látott vendég, Alex Soros nemcsak az igazgatósági ülésről posztolt, de a német szövetségi törvényhozásnak helyet adó egykori Reichstag üvegkupolás épületét is meglátogatta – amiről szintén a közösségi oldala árulkodik.

Forrás:

Mint arról a V4NA is írt korábban: a nyugat-európai migránspárti politikát diktáló Merkel-kormány és az amerikai milliárdos spekuláns, Soros György hálózata között számos közvetlen kapcsolat áll fenn.