Így nevetnek a magyarok a hatalmasat bukott Manfred Weberen

2019.07.06. 18:08

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Manfred Weber, az Európai Néppárt bukott csúcsjelöltje ahelyett, hogy arról írna közösségi oldalára, hogy miért is esett vissza jelentősen az EPP képviselőinek a száma a korábbi ciklushoz képest, csak arra volt képes, hogy Orbán Viktort és Macront okolja a kudarcáért. Mint ismert, a mögöttünk hagyott uniós csúcs a visegrádiak sikerét hozta, és Manfred Weber csúfosan megbukott. Mivel Weber korábban számos, a magyarokat és a kormánypártokat sértő, barátságtalan megnyilvánulást tett, hogy elnyerje az európai liberálisok kegyeit, így nem csoda, hogy a magyar emberek haragos szemmel néznek Weberre, és a bukott "Spitzenkandidat" Facebook-oldalán többen élesen bírálják, mások egyszerűen kinevetik.

Weber durcás kisgyerekként többek közt a magyar miniszterelnököt okolja bukásáért, holott nem is olyan régen még azt mondta,  hogy nem kér a bizottsági elnökségből, ha ahhoz a fideszes szavazatok kellenek. 

Weber korábban megszavazta a Magyarországot elmarasztaló hazugsággyűjteményt, a Soros- Sargentini-jelentést is, sőt, azt is beismerte, tisztában van azzal, hogy a jelentés Magyarországot ítéli el és nem az Orbán-kormányt. Amikor tavasszal Budapestre érkezett, akkor első útja látványosan a Soros-egyetemre vezetett, ahol asszisztált az egyetem "elüldözésről" szóló hazugsághoz. Emellett számos barátságtalan kijelentést is tett Magyarországgal kapcsolatban. Nem úgy az európai baloldallal kapcsolatban, akiknek hónapokon keresztül minden erejével udvarolt.

Manfred Weber érkezik a Soros-egyetemreForrás: Ripost

Így nem csoda, hogy a magyar miniszterelnök alkalmatlannak nevezte Manfred Webert, és a V4-ekkel közösen előbb őt, majd Timmermanst is megbuktatta. A csúnyán elbukott Manfred Weber most mindenkire haragszik. 

Nem csoda, hogy a magyar emberek haragos szemmel néznek a hisztiző, elbukott jelöltre, kinevetik, kigúnyolják Webert a Facebook-oldalán a csúfos bukását követően. 

Íme néhány angol nyelvű, magyaroktól származó bejegyzés: 

Tényleg azt gondolja, hogy ön az, aki  újrafogalmazhatja, hogy mit jelent a "demokrácia"? Sajnálom, hogy el kell árulnom: nem, nem ön az."

Forrás: Facebook

 

A legjobb dolog, ami történhetett!!! Ön kikerült a képből. Európának most már van jövője!!!"

Forrás: Facebook

 


Tisztelt Weber Úr! A magyarok többsége elégedett az eredménnyel. Kérjük, legközelebb mérlegelje, mit jelent a tisztelet. És ne próbálja meg elmondani nekünk, hogyan kell működnie a demokráciának. Nem vagyunk az EU másodrangú polgárai. Van szavazati jogunk, és Önnek el kell fogadnia az eredményt. Ez a Demokrácia."

Forrás: Facebook

 

 Volt, aki nevető ikonok közepette csak annyit írt: 

Greetings from Hungary!!! / Üdvözlettel Magyarországról!!!  

Forrás: Facebook

 

Emlékszik? Ha a fideszes szavazatok kellenének ahhoz, hogy bizottsági elnök legyek, akkor inkább nem leszek az.... Nem lett az."

Forrás: Facebook

 

Valahogy elfelejtette, hogy megtámadta Orbán urat és a magyar embereket. Úgy gondolta, hogy ennek a politikának köszönhetően megválasztják. Halálos hibát követett el, mert megtámadott egy tiszteletet érdemlő nemzetet és annak tiszteletet érdemlő miniszterelnökét. Ez az ön hibája, ne hibáztasson másokat."

Forrás: Facebook

 

Ha az emberek többsége nem azt mondja, ami az ön érdeke, akkor az már nem demokratikus. Azt is mondja, hogy nem ez az Európa, amit elképzelt. Woowww... micsoda okos fiú Ne csináljon magából nagyobb bohócot, mint amilyen hatalmas már így is."

Forrás: Facebook

 

Webernek ez maradt: mutatja az utat Ursula von der LeyennekForrás: Afp

Ahogy azt megírtuk, az Európai Néppárt bukott csúcsjelöltje több nyilatkozatában és megszólalásában is Orbán Viktort és Emmanuel Macront okolta a bukásáért. Annyiban kétségkívül igaza volt, hogy Orbán Viktor és a V4-ek kemény munkával lehetetlenné tették Weber - majd Timmermans - bizottsági elnökségét, de Manfred Weber az okokról - alkalmatlansága sorozatos bizonyítékairól - már nem beszél.