A floridai férfi egy szex felvételt posztolt Snapchaten volt barátnőjéről. Így állt bosszút, amiért azt hitte, hogy a nő nem vigyázott a kutyáira, amíg ő a városon kívül volt.

A 26 éves, deltonai Jonathon Stokes először dühös bejegyzéseket tett ki az oldalára, azután jöttek a videók. Azzal vádolta meg a nőt, hogy az nem tartotta be az ígéretét, miszerint vigyáz a férfi kölyökkutyáira - írja a Fox News. 

Az állítólagos áldozat azt mondta a nyomozóknak, hogy beleegyezett a szexvideók rögzítésébe, de soha nem engedte meg a férfinek, hogy az interneten is megossza azokat.

Miután a videó alapján beazonosították, megkeresték a férfit.

Stokes viszont azt állította, hogy ő nem tett közzé semmilyen videót. De a rendőrök elmondták neki, hogy látták róla a videót egy másik telefonon. Azután állítólag bevallotta, hogy pusztán rosszindulatból tette közzé a felvételeket.

Stokesot hétfőn letartóztatták, és internetes szexuális zaklatással vádolják, amiért akár egy évre is börtönbe kerülhet. A férfi azonban még aznap szabadult 1500 dolláros, azaz több mint 433 ezer forintos óvadékkal.