Rendkívül megrázó baleset történt a horvátországi Szentivánzelina mellett. A horvát Net.hr beszámolója szerint egy gyorshajtó BMW-s szaladt bele két magyar autóba egy autópálya kapujánál. Meg nem erősített információk szerint egy háromtagú magyar családot súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

Teljesen összeroncsolódott az az autó, amelybe csütörtök délután 12 óra 40 perckor rohant bele egy gyorshajtó BMW-s a horvátországi Szentivánzelina melletti autópálya-kapunál.

A balesetben egy másik magyar autó is érintett volt, amely szintén várakozott.

A Net.hr oldal szerint az egyik autó nekicsapódott a betonkapunak, és a felismerhetetlenségig összetört.

Ebben a járműben utazott az a háromtagú család, akiket súlyos sérülésekkel vittek kórházba, legalább egyikük mesterséges kómában is van meg nem erősített hírek szerint.

A balesetben érintett másik jármű néhány méterrel odébb dobódott, ez a teljesen összetört magyar kocsi előtt állt a sor elején.

A két autóba beleszálló BMW is erősen roncsolódott, és a jobb oldalára fordulva állt meg a képek tanúsága szerint.

Figyelem! Felkavaró képsorok, véres bőrönd és ablak is látható.

 A lap úgy tudja, hogy a tűzoltóknak 45 percébe telt, mire kiszabadították a családot a roncsok közül.

A képen az is jól látható, hogy az ellenőrző kapu is elmozdult, azonban szerencsére az abban tartózkodó pénztáros nem sérült meg.

A Vijesti azt írja, hogy öt évvel ezelőtt ugyanitt már történt baleset, amelynek oka, hogy nyílegyenes út vezet a kapuhoz, és emiatt – a figyelmeztetések ellenére – sok sofőr későn kezd lassítani.