Drogproblémái voltak annak a 35 éves horvát férfinak, aki néhány nappal ezelőtt a horvát autópálya egyik fizetőkapujánál hátulról belerohant egy magyar család autójába. A család mindhárom tagja túlélte a balesetet, ugyanakkor sokáig válságos állapotban kezelték őket az egyik helyi kórházban. Kiderült, a horvát férfit két nappal korábban engedték ki az elvonóról. A baleset ideje alatt is be volt drogozva, ezért is száguldozhatott 150 km/h-val az autópályán 50 km/h helyett. Egy újabb videó került fel a BMW-sről, a felkavaró képsorok megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

24sata horvát hírportál megerősítette a tegnapi hírt, miszerint a horvát ámokfutó bedrogozva hajtott bele a magyar család autójába a horvát autópályán. A férfitől a rendőrök – közvetlenül a baleset után – vér- és vizeletmintát vettek, hogy kiderüljön, ivott vagy drogozott-e, mielőtt autóba szállt. A vizsgálat eredményeinek idejére a férfit elengedték, szombaton azonban újra elfogták. Most letartóztatásban várja a telefonszolgáltató jelentését, ami fényt deríthet arra is, a férfi telefonált-e valakivel a baleset pillanatában.

A férfi ellen súlyos testi sértés bűntette miatt emelhetnek vádat.

Az ámokfutó 150 km/h-val hajtott bele július 11-én a háromtagú magyar család autójába, holott a fizetőkapu előtt 50km/h-ra kellett volna lassítania. A BMW-sről egy videó is felkerült a horvát hírportálra, ahogyan az autók között cikázik.

Itt pedig az a pillanat látható, amikor a horvát autós belecsapódik a magyar család kocsijába.

A család már jobban van

Mindhárom sérült túl van az életveszélyen. A hétéves kisfiút többször is meg kellett műteni, de már nincs az intenzív osztályon. Az anyukának, bár súlyosak a sérülései, stabil az állapota. Az édesapát fejsérülés miatt több napig mesterséges komában tartották, de már ő is jobban van.