Akár nyolc évre is börtönbe mehet a horvát BMW-s

Horvátország, gázoló, ámokfutó, horvát autópálya, baleset, bíróság, bilincs, BMW, drog
Bilincsben kísérik a 35 éves horvát férfit, aki bedrogozva BMW-jével belehajtott egy magyar család autójába
Vágólapra másolva!
Bilincsben, rendőri kísérettel, láthatóan zavarodott állapotban vitték ma a bíróságra azt a 35 éves horvát BMW-st, aki múlt csütörtökön 150 km/h-s sebességgel hátulról belehajtott egy magyar család autójába a horvát autópálya fizetőkapujánál. Horvát lapok szerint az ámokfutó akár nyolc év börtönt is kaphat, mivel bedrogozva okozott súlyos balesetet.
Vágólapra másolva!

A horvát Jutarnji.hr és a 24sata is azt írja, hogy négy nappal a súlyos baleset után bilincsben kísérték a a bíróságra a bedrogozva balesetet okozó horvát sofőrt. A két hírportál képeket is közölt a zavarodott férfiról, aki lehorgasztott fejjel, rendőri kíséretben jött ki az épületből.

Mint azt ma az Origo is megírta, a férfinak súlyos drogproblémái voltak, a nyomozás már azt is kiderítette, hogy

többféle gyógyszert is beszedett, mielőtt a tragikus napon volán mögé ült.

Többek között ezért rohant bele nagy sebességgel egy, az autópálya fizetőkapujánál várakozó magyar család autójába. Azt egyelőre vizsgálják, hogy a balesetben az is közrejátszott-e, hogy a férfi esetleg telefonált vezetés közben.

Horvát lapok úgy tudják,

a férfi akár nyolc évre is börtönbe kerülhet.

https://twitter.com/24sata_HR/status/1150480081921331200?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1150480081921331200&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.origo.hu%2Fnagyvilag%2F20190715-150kmhval-szaguldott-a-horvat-sofor.html

Korábbi cikkünkben több videót is mutatunk a baleset előtti és utáni pillanatokról. Ezeket a felvételeket csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

A család már jobban van

Mindhárom sérült túl van az életveszélyen. A hétéves kisfiút többször is meg kellett műteni, de már nincs az intenzív osztályon. Az anyukának, bár súlyosak a sérülései, stabil az állapota. Az édesapát fejsérülés miatt több napig mesterséges komában tartották, de már ő is jobban van.