10 év börtönre ítélték azt a szépségterapeutát, akit drogcsempészet miatt tartóztattak le – írja a Mirror.

Drogcsempészet miatt ítélték el a 30 éves Stephanie Nelsont. A szépségterapeuta Nelson korábban rengeteg képet posztolt a közösségi médiában utazásairól, többek között Thaiföldről vagy a francia Riviéráról.

Forrás: Instagram

Június 10-én viszont Dartfordban megállította egy rendőr, aki a kocsija csomagtartójába rejtve összesen 15 kilogramm kokaint talált két sporttáskában. A 83%-os tisztaságú kokain 1,5 millió fontot ér.

A nő azonnal bűnösnek vallotta magát kábítószer-csempészetben, és épp a letartóztatása előtt 20 perccel vette át a csomagot egy kisvárosi bár parkolójában. Volt nála egy titkosított telefon is, amit az ügyészség szerint gyakorlatilag lehetetlen feltörnni.

Nelson a letartóztatásakor 5 hónapos terhes volt, valamint ő az egyedüli gondozója a 7 éves kisfiának.

Bár védője szerint bántalmazó expartnere miatt ment bele a csempészetbe, a bíró szerint nem volt nyoma semmilyen külső nyomásnak, és saját akaratából, pénzszerzés céljából vett részt az ügyletekben.

A szépségterapeutát tíz év börtönbüntetésre ítélték, így második gyereke már a rácsok mögött fog megszületni, kisfiára pedig a nagyanyja fog vigyázni.