Majdnem megölt egy kisfiút egy kaliforniai férfi - Fejbe lőtte

Vágólapra másolva!
Kilőtte szomszédja ajtaját egy kaliforniai férfi, eközben talált el egy 5 éves gyerek. A kisfú a fején sérült meg, kis híján belehalt  sérüléseibe, most a kórházban ápolják. A férfit a rendőrök letartóztatták - írja a Foxnews. 
Vágólapra másolva!

Az 5 éves fiú és 11 éves bátyja

épp rajzfilmet néztek a nappaliban, amikor hirtelen egy golyó találta el a kisebbik gyerek fejét. Szomszédjuk ugyanis keresztül lőtte lakásuk ajtatát,

egyelőre nem tudni, milyen okból.

A fiú anyja elmondta, hogy fiát azonnal kórházba szállították, ahol meg kellett műteni. A vérveszteség, és az agyi sérülés miatt állapota továbbra is kritikus.

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették a 29 éves lövöldözőt. Fegyveres támadás, illetve gyilkossági kísérlet miatt vádolják. A rendőrök egyelőre nem tudják, hogy szándékosan vagy véletlenül találta el a gyereket. A szomszédok között állítólag voltak konfliktusok az utóbbi időben, de részleteket nem árultak el.

A rendőrök átkutatták a férfi lakását, ahol találtak egy fegyvert, ezért most azt próbálják kideríteni, hogy ugyanaz a fegyver volt-e, amivel a szomszéd ajtajára lőtt.