Megölték az örökbefogadott kamaszt, majd 20 évig felvették utána a pénzt

Vágólapra másolva!
20 éven keresztül hazudta egy Skóciában élő pár, hogy jól van az a lány, akit örökbefogadtak, de csak azért, hogy felvegyék az utána járó pénzt. Gondozni azonban nem akarták, ezért megölték a kamaszt. A napokban ítélték őket el. 
Vágólapra másolva!

Nem lehet tudni, hogy pontosan mikor, de a most 77 éves Edward Cairney és 59 éves tettestársa, Avril Jones megölték a gonjdaikra bízott, értelmi fogyatékos Margaret Flemingget - írta meg a Daily Mail.

A lány apja 1997-ben halt meg, így a kamasz, aki nem tudta ellátni magát, egyedül maradt. Rokonai közül senki sem akarta vállalni, hogy magához veszi, így került végül ahhoz a párhoz, akik jóban voltak a kamasz apjával.

Úgy tudni, hogy körülbelül 1999 decembere és 2000 januára között gyilkolhatták meg az akkor 19 éves lányt, akinek holtteste azóta sem került elő.

Hosszú éveken át, pontosabban 2 évtizedig hazudták, hogy a lány él, és jól van, csak azért, hogy felvehessék az államtól a gondozásáért járó pénzt, ami összesn 64 millió forintnak felel meg. Aztán, amikor lebuktak, azt állították, hogy eltűnt a lány, majd, hogy megszökött, de olyan történettel is előálltak, hogy drogdíler lett belőle. Csakhogy egy idő után nem tudták megtéveszteni az embereket, főképp a nyomozókat. Gyilkossággal vádolták meg őket. A rendőrség felásatta a kertjüket, ahol közel 300 csontdarabot találtak.

Edward Cairney-t és Avril Jones életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

Legkorábban 14 év múlva kerülhet szóba a szabadlábra helyezésük.