Elvágott nyakkal, súlyosan vérezve várta a mentőket a nyílt utcán - videó

2019.07.19. 12:42

Felkavaró képsorokat tett közzé a brit Mirror, melyen az látszik, ahogy egy súlyosan megsebesült férfi fogja megvágott nyakát, a ruhája pedig már teljesen át van itatva vérrel. A férfit összeszúrkálták egy korábbi vita miatt. Az eset New Yorkban történt csütörtökön.  

Az áldozat haját éppen vágták a New York-i a First Choice Barbers üzletben, amikor a támadó besétált az üzletbe, bezárta az ajtót és megvágta a férfit.

A felvételen látható, ahogy az áldozat az üzlet közelében az utcán tántorog egy törölközőt a nyakához szorítva. Az egész teste és ruhája tiszta vér. 

 Az áldozatnak egy Uber-sofőr, Julio Guzman segített kimenekülni a boltból, betörve az üzlet ajtaját. A férfi hallotta, hogy a megszúrt áldozat segítségért kiált. Egyértelmű, hogy ez az ember meg akarta ölni őt. Amikor betörtem az ajtót, a földön fekve szúrkálta a nyakát és a mellkasát - mondta Guzman, utalva az elkövetőre. 

A sofőr egy székkel törte fel az ajtózárat, így tudott bemenni. 

Állítólag többen is filmezték az eseményeket, mielőtt Guzman akcióba lépett volna. A rendőrség letartóztatta a 37 éves elkövetőt, akit a fodrászüzlet hátsó szobájában találtak meg.