Egy nő otthagyta munkahelyét, hogy 80 ezer dolláros esküvőjét szervezhesse

2019.07.22. 15:16

A Reddit nevű közösségi weboldalon osztotta meg egy nő történetét, mely szerint vita van közte és vőlegénye között, amiért a férfi nem hajlandó másodállást vállani. A nő esküvője megszervezésének céljából korábban otthagyta munkáját, most pedig fel van háborodva, hogy a 80 ezer dollárosra tervezett esküvőből a vőlegény vissza akar venni. 

Az álomvilágban élő nő a "boldog feleség, boldog élet" szavakat használva oszotta meg történetét, valószínűleg abból a célból, hogy megerősítsék igazában. Fel van háborodva, amiért vőlegénye nem akar másodállást vállalni azért, hogy méregdrága esküvőjüket finanszírozza. 

Miközben a nő otthagyta munkahelyét az eljegyzés után, hogy legyen elegendő ideje az esküvőjüket tervezgetni. 

A nő bejegyzésésben segítségért és tanácsért kiált. Leírta, hogy vőlegényével állandóan veszekednek, mert nem tudnak megegyezeni. Otthagytam a munkám, mert az esküvő tervezése nagyon sok időt igényel, és a vőlegényem nem vállal másodállást - írta a nő a Fox News szerint. A magyarázat szerint a vőlegény nem érti meg, hogy jövendőbelijének nincs ideje felkészülni a munkára, odautazni a munkahelyre, ott lenni egész nap majd vissza. Otthon kell lennem, hogy megtervezzem ezt az esküvőt. Próbálok találni otthonról végezhető munkát, de nehéz. Megkértem, hogy szerezzen egy másodállást, de nem fog - kesergett a nő. 

Ráadásul a költségvetésben sincs megegyezés, a férfi soknak találja a 80 ezer dollárt a nagy eseményre, és folyamatosan azt hangoztatja, hogy kevesebbet kellene költeni, miközben egy ilyen nagyszabású esküvő a nő gyerekkori álma. 

Forrás: Twitter

Az olvasók finoman szólva értenek egyet a nő érvelésével. Sokak szerint ez a viselkedés figyelmeztető jel, valaki csak tömören annyit írt:

Fuss ember!

Egy másik kommentelő biztos benne, hogy ha a vőlegény másodállást vállalna, akkor pedig az lenne a baj, hogy sosincs ott és nem segít a tervezésben. 

Más pedig a boldog feleség, boldog élet szavakba kötött bele, ugyanis még nem házasok, vagyis egyik sem férj vagy feleség.