A bolti fagyasztó mögött találták meg a 10 éve eltűnt alkalmazott holttestét

camembert sajt
A woman stands in front of a selection of Camemberts at the cheese department of a supermarket on March 20, 2012 in Caen, western France. An association defending the "Camemberts de Normandie" protected designation of origin (AOP) filed a complaint against three dairy products groupsto make them retire the mention "made in Normandy" of their products, the association's lawyer announced today. AFP PHOTO/CHARLY TRIBALLEAU. / AFP PHOTO / CHARLY TRIBALLEAU
Vágólapra másolva!
Egy 10 éve eltűnt férfi holttestét találták meg egy szupermarket fagyasztója mögött. A bolt fiatal alkalmazottja egy családi vita után rohant el otthonról, soha többet nem tért haza.
Vágólapra másolva!

A 25 éves Larry Ely Murillo-Moncada az Iowa állambeli Council Bluffs-ben élt, egy szupermarketben dolgozott.

2009. november 28-án tűnt el, miután otthon vitatkozott a szüleivel, majd elviharzott otthonról. A szülei jelentették be eltűnését. Aznap este hóvihar tombolt, a férfi autó és kulcsok nélkül ment el otthonról.

A rendőrség nyomozása 10 éven keresztül nem vezetett eredményre, míg idén januárban előkerült a férfi holtteste.

Évekig nem vették észre, hogy egy holttest van a boltban

A bolt, ahol a férfi dolgozott 3 éve zárva van. Az év elején vállalkozók mentek be, hogy a berendezéseket és a hűtőket eltávolítsák.

Miközben szétszedték a berendezést,

emberi maradványokat találtak a fagyasztó és a fal közötti 45 cm-es résben.

A rendőrök akkor azt mondták, a holttest hosszú ideje lehetett már ott. Brandon Danielson őrmester azt mondta, egyből Murillo-Moncada jutott az eszébe. Később a DNS-teszt kimutatta, hogy valóban az eltűnt férfi maradványait találták meg.

Beesett a hűtő mögé

A boncolás nem mutatott erőszakra utaló jeleket, megállapították, hogy a férfi halála baleset volt.

A rendőrség szerint Murillo-Moncada aznap este, miután veszekedett a szüleivel,

a boltba ment, ahol felmászott a 3,5 méter magas fagyasztó tetejére. Ezután valahogy mögé esett.

A fagyasztó zaja elég hangos volt ahhoz, hogy elnyomja a férfi segélykiáltásait.

Korábbi alkalmazottak azt mondták, nem volt szokatlan, hogy a személyzet tagjai felmásztak a fagyasztó tetejére, mivel a tetején lévő üres helyet tárolóként is használták - írja a Daily Mail.

A vásárlók is érezték a holttest szagát

Azóta számos korábbi vásárló beszámolt arról, hogy

mindig éreztek valami rettenetes bűzt, amikor a boltba mentek.

Volt, aki rákérdezett a személyzetnél, hogy nem a húsok felszeletelése után maradt megszáradt vérnek van-e szaga, de azt a választ kapta, hogy mindenhol tisztaság van. Egy másik vevő azt mondta, annyira rosszul lett a bűztől, hogy ki kellett mennie a boltból, és sosem ment vissza többet.

A rendőrség most zárta le az ügyet.