Egy menyasszony közösségi oldalán számolt be arról, hogy annyira vágyott a tökéletes eljegyzési gyűrűre, hogy párjával még a házukat is eladták, hogy megvehessék - írja a Mirror.

A nő büszkén mutogatta az ujján csillogó gyűrűjét a közösségi oldalán.

A nő azt nem írta meg, hogy pontosan mennyibe került a különleges tervezésű gyűrű, de arra felhívta a figyelmet, hogy azon egy hatalmas virág alakú gyémánt van. 

Azt is hozzátette, hogy nem szégyelli a körmeit. Olyan kiskereskedésben dolgozom, ahol senki sem látja a körmeimet, egyszerűen lusta vagyok, és csak három havonta festem ki őket.

A közösségi médiában természetesen mindenki ledöbbent azon, hogy állítólag a házukat is eladták azért, hogy a képen látható, láthatóan gagyi gyűrűt megvehessék.

Később kiderült, hogy az egész csak vicc volt.

"Miért adnám el a házat egy gyűrűért? - írta később a poszt alá a nő. Főleg egy olyan gyűrűért, ami úgy néz ki, mint egy játéktündér ékszere. Ráadásul még az ujjam színét is elváltoztatta, olyan kicsi.

Voltak olyanok akik már korábban poénnak vélték a posztot.

Olyan, mint egy gyerek gyűrű, amit egy troll ráerőszakolt az ujjadra - írta a kép alá valaki.

Ez ugye csak egy vicc?? - írta egy másik felhasználó.

Abszolút!!! Több mint 20.000 dollárt fizettünk ezért a gyűrűért. Ez egy 17 karátos gyémánt, közvetlenül a coloradói bányából - válaszolta viccesen a nő.

Nem ez az első eset, amikor valaki egy hamis gyémánttal akart büszkélkedni az interneten.

A képen látható nő is a hatalmas gyémánt köves eljegyzésű gyűrűjével akart dicsekedni. Igaz az ő esetében az ékszerről a feltűnően elrontott manikűrje elvonta a figyelmet.

Olyan, mintha a körmöd menekülne - írta hozzá az egyik kommentelő.

"A körmök megnézése után sem tudtam a gyűrűre öszpontosítani" - írta egy másik, de volt aki még ennél is tovább ment.

Nem szoktam megnémulni, de amióta megnéztem ezt a fotót azóta nem jutok szóhoz.