Egy gázüzemben találták meg a 35 éve eltűnt lány csontvázát

2019.07.26. 10:59

Jonelle Matthews 1984-ben, 12 évesen tűnt el egy karácsonyi koncert után az amerikai Greeleyben, Colorado államban. A rejtélyes ügynek sosem volt gyanúsítottja, a rendőrség éveken át vakon tapogatózott. A lány csontvázát az egyik közeli olaj- és gázfeldolgozó üzem munkásai találták meg kútfúrás közben. 

Jonelle Matthewsnak 35 évvel ezelőtt, december 20-án veszett nyoma, miután egy barátjával és annak apjával eljött a helyi Franklin-középiskola kórusának karácsonyi koncertjéről - idézte fel a Metro.

A lány maradványait szerdán találták meg kútfúró munkások, ez után a rendőrök lezárták a környéket.

A Greeley Tribune nevű helyi lap egy ismeretlentől fotókat kapott a bűnügyi helyszínről, amelyeket bár nem közöltek le, annyit elmondtak, hogy a csontok mellett piros és kék színű ruhát találtak. Éppen olyat, mint amilyet a lány az eltűnése estéjén viselt. Az egyik fotón állítólag jól kivehető a fogazat is, ugyanakkor az újság megjegyezte, ezeken nem látszik fogszabályozó nyoma, pedig Jonellenak volt fogszabályozója.

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg, hogy tényleg Jonelle maradványait találták-e meg, de mind jel arra utal, hogy a lány csontváza került elő 35 évvel az eltűnése után.