Bőröndben találták meg a fiatal Instagram-modell vágásokkal teli holttestét

2019.07.30. 16:20

Holtan találtak bérelt lakásában egy fiatal orosz nőt Moszkvában. A vágásokkal teli holttestére a szülei találtak rá pénteken egy bőröndben. A rendőrség még keresi a gyilkosát.

A 24 éves Ekaterina Karaglanova egy orosz Instagram-influenszer volt, több mint 85.000 követője van. Dermatológiára specializálódott orvostanhallgató volt, nemrég végzett az egyetemen.

A fiatal nőnek friss párkapcsolata volt, és azt tervezte, Hollandiába utazik megünnepelni a születésnapját július 30-án.

Azonban a szülei hiába próbáltak beszélni vele még az utazás előtt, napok óta nem tudták elérni. Ezért megkérték a főbérlőt, hogy engedje be őket a lány lakásába.

Belépve az ajtón egy bőröndöt láttak meg a folyosón, amit kinyitottak, és megtalálták benne a lány holttestét.

Az apja azonnal hívta a mentőket, de a lány már halott volt, gyilkosa ugyanis átvágta a torkát.

Féltékenység állhat a gyilkosság mögött

A rendőrség szerint a lakásban nincs nyoma dulakodásnak, és nem találtak fegyvert sem a helyszínen.

A biztonsági kamerák felvételein látszik, ahogy a nő volt barátja meglátogatta őt az otthonában, a lány eltűnésének napja körül. A rendőrség azt nem közölte, nyomoznak-e a férfi ellen - írja a BBC.

A nő gyakran posztolt az Instagram-oldalára, márciusban megosztotta követőivel, hogy fel akarja újítani a lakását, utazásokat tervez, és még egy fontos dolgon gondolkozik, amit egyelőre nem árul el.

Több európai városból is osztott meg képeket. Az utolsót Korfuról, amihez azt írta, szeret utazgatni, de 3-5 napnál többet nem tölt a városokban.