Meghalt a népszerű Youtube-sztár, Grant Thompson egy siklóernyő-balesetben. A hírt a családja jelentette be. Thompson bátyja szerint az egykori youtuber hétfőn este ment siklóernyőzni, de már sosem tért vissza. A hatóságok kedden találták meg holttestét, hogy pontosan mi történt, még nem lehet tudni. 

A Washington megyei seriff iroda szerint hétfőn érkezett a bejelentés egy siklóernyőssel kapcsolatban, aki Sand Hollow állami parknál tűnt el a radarról Utah államban és már egy órája vissza kellett volna térnie. Mobiltelefonon sem volt elérhető. A hívás után nagy erőkkel kezdődött meg a keresés. 

Grant ThompsonForrás: Youtube/The King of Random

A koordinátákat GPS-adatokból nyerték ki és egy helikopter még éjjel lokalizálta Thompson holttestét. 

A nyomozók a helyszínen siklóernyő-felszerelést és egy videófelvevő készüléket is találtak, melyet használni fognak, hogy megállapítsák a baleset okát - írja a tmz.com

Bátyja szerint 5 hónappal ezelőtt kezdett siklóernyőzni Thompson és az ejtőernyőzés, a repülés és egyéb légi tevékenységek is vonzották. 

A Youtube is kommentelte a "King of Random" halálhírét, tehetséges, szenvedélyes és végtelenül kíváncsinak jellemezve a youtubert. 

Thompson 2010-ben kezdte meg tevékenységét a Youtube-on, és mostanra 11 millió előfizetővel rendelkezett, akinek műsorait összesen 2,5 milliárdan látták. Életmóddal kapcsolatos trükköket, tippeket osztott meg, amelyek könnyebbé tehetik az emberek mindennapi életét.

A 321. legtöbb előfizetővel rendelkezett.