Machetés migráns fenyegette a rendőröket

Vágólapra másolva!
Bozótvágó késsel fenyegette az őt igazoltató rendőröket egy drogvásárláson ért afrikai származású férfi Madrid Villaverde negyedében. A migráns egy szökőkútba bemászva hadonászott a rendőrök felé, amíg egyiküknek sikerült lefegyvereznie a férfit. Az akcióról videó is készült - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Akciófilmbe illő mozdulattal ártalmatlanított egy drogügyleten rajtakapott afrikai migránst a spanyol Bűnügyi Rendőrség (Jupol) egyik tagja.

A spanyol főváros Villaverde negyedében szerda délután kapták rajta az afrikai származású férfit, amint éppen nyilvánosan vásárolt drogot. Amikor odaléptek hozzá, hogy ellenőrizzék,

a férfi egy bozótvágó kést, egy machetét vett elő hátizsákjából és azzal kezdte fenyegetni a rendőröket.

Az erősítést látva a migráns bemászott egy szökőkútba és onnan hadonászott fegyverével a rendőrök felé, akik azonban egy trükkel elterelték a figyelmét, míg egy kollégájuk a szökőkút tetejéről kaszkadőröket megszégyenítő ugrással lefegyverezte a machetés embert.

A rendőrség tájékoztatása szerint az elfogott 20 éves férfit már jól ismerték, különböző bűncselekmények miatt korábban már őrizetbe vették.