Arra ébredt az éjszaka közepén, hogy valaki figyeli

Vágólapra másolva!
Dolgozni ment Angliába egy fiatal lány, aki a munka mellett szállást is kapott. A hostel azonban borzalmas állapotban volt, és már az első éjszakán arra ébredt fel, hogy egy férfi ül az ágya szélén. 
Vágólapra másolva!

A 19 éves Portia Nancarrow Wales-ből érkezett Angliába, nyári diákmunkára. Olyan állást választott, ahol szállást is biztosítottak neki. Ehhez az útiköltséggel együtt 350 ezer forintnyi összeget fizetett be - írta meg a Bors a Metro cikke alapján.

De ahogy a lány megérkezett a munkás hostelbe, csalódnia kellett.

A szobája büdös és mocskos volt, tele szeméttel, és az ágy is el volt törve, így Nancarrow képtelen volt bent maradni.

Azonnal szólt a szállásadóinak, akik erre azt mondták durván, hogy ha nem tetszik a szoba így, akkor kitakaríthatja. A lány egy másik idénymunkásnak fizetett, aki rendbe tette a szobát. Csakhogy ekkor még korántsem volt minden rendben a szállással, ugyanis az ajtón nem volt zár. Ezt azonban a lány csak este vette észre, és már senkinek sem tudott szólni, hogy csinálják meg. Becsukta az ajtót, és lefeküdt aludni,

de az éjszaka közepén felriadt, és látta, hogy egy idegen ül az ágya végén és őt nézi. A férfi azt mondta neki, hogy szexeljenek, mire a lány kizavarta a szobájából.

Nancarrow másnap reggel panaszt tett, majd elhagyta a hostelt.


– nyilatkozta a hostel tulajdonosa Tony Furnival.

A 19 éves lány nem kapta vissza a pénzét.