A "világ legrosszabb szomszédja" néven emlegették a fiatal családanyát, aki elmondása szerint épphogy áldozat volt a történetben. Egy idő után szomszédai annyira megkeserítették az életét folyamatos áskálódásukkal, hogy kénytelen volt máshová költözni - írja a Mirror.com. 

A 32 éves Candi McMillant szomszédai olyan szinten rettegésben tartották, hogy ki sem merte tenni a lábát a lakásból. 

Az ötgyerekes anyáról elkezdték terjeszteni a szomszédok, hogy piszkos és utálatos nő.

Sőt, amikor négy év múlva ettől annyira kikészült, hogy elhatározta, hogy elköltözik, azok megünnepelték a távozását. Candy azóta sem érti, mivel szolgált rá a szomszédok ellenszenvére. 

Eleinte tárt karokkal üdvözöltek, majd hirtelen ellenem fordultak. A gyerekemet koszos csavargóknak nevezték, pedig rendszeresen tisztálkodnak és ápoltak. Az egész akkor kezdődött, amikor egy napon valaki felgyújtotta az egyik kerítést. Onnantól kezdve mindenki engem bámult, annak ellenére, hogy amikor ez történt, otthon sem voltam, a gyerekekkel voltunk a parkban sétálni"

- mondta el a fiatal anya.

"Az áldozat én vagyok ebben a történetben. Nem egyszer megtámadtak, már komolyan félek kilépni a házból. Abból a sok rosszból, amit összehordanak rólam, semmi nem igaz!"

-  tette hozzá elkeseredetten.

Ha meglátták az utcán, dobálni kezdték, vagy belérúgtak, esetleg megütötték.

Elmondta, hogy mivel sok náluk a gyerek, ezért sok a kertben a földön hagyott játék. A szomszédok beperelték, amiért illegálisan szemetet tárol a kertjében. Sőt, titokban valamelyikük le is fotózta a a képek pedig eljutottak a bírósághoz. 

Végül 920 fontra büntették illegális hulladéktárolás miatt, gyerekei kerti játékait pedig elkobozták.

Egyik nap pedig egyenesen elzavarták a saját portájáról. Közölték vele, hogy négy hete van összeszedni a holmiját, és elköltözni onnan. 

A nő elkeseredettségében úgy döntött, jobb, ha tényleg otthagyja azt a rossz emlékű helyet, és új lakás után néz: 

"Tulajdonképpen nem ők "rúgtak ki", magamtól jöttem el! Miért is maradnék egy olyan helyen, ahol veszélyben érzem magam, fenyegetnek, vernek és aláznak?  

Candy azt mondta, jelenleg egy barátjánál lakik, és a jövőben nem is tervez onnan elköltözni.