Lelőtte 13 éves húgát egy fiatal fiú, majd feladta magát

2019.08.15. 20:21

Meghalt egy 13 éves lány kedden, miután bátyja puskával lelőtte. A fiú ezután elmenekült otthonról, de másnap önként feladta magát. Nagynénjük bízik benne, hogy baleset volt, szerinte a fiú sosem bántotta volna húgát szándékosan. 

A 18 éves Eddie Alvirez egy Los Angeles melletti településen, Lancasterben élt két testvérével és szüleivel. Kedden egy puskával a hóna alatt

bement a húga hálószobájába, majd rálőtt a lányra. Ezután elmenekült a helyszínről.

Nagynénje, Vanessa Zamora védeni próbálja a fiút, szerinte biztosan nem szándékosan ölte meg a húgát, valószínűleg együtt nézegették a fegyvert, Eddie pedig véletlenül meghúzhatta a ravaszt.

Hozzátette, hogy jó testvérek voltak, húga pedig nagyon kedves és szeretnivaló lány volt, sosem veszekedtek, tehát semmi oka nem volt a bátyjának, hogy megölje. 

A lányt kórházba vitték, de már nem lehetett megmenteni az életét.

Még aznap belehalt sérüléseibe. 

"Imádnivaló kislány volt. Vidám, okos és barátságos. Hihetetlen, hogy egy ilyen váratlan tragédia miatt halt meg. Kizárt dolognak tartom, hogy Eddie szándékosan lőtte volna le, biztos vagyok benne, hogy baleset volt.

- mondta el nagynénjük, majd hozzátette, hogy a fiú aznap félelmében elmenekült otthonról, ám végül önként feladta magát a rendőrségen. 

A rendőrök még vizsgálják az eset körülményeit és okait - írja a Foxnews.com.