Forró autóból mentett ki egy két éves gyereket egy amerikai kamasz

2019.08.16. 11:23

Egy Arizona állambéli kisgyerek anyja egy üzletbe tért be, miközben a lezárt autóban hagyta két éves gyermekét. Az autó azonban a hőségben hamar átforrósodott, a tragédiát egy arra járó 12 éves fiú előzte meg. 

Hős lett a 12 éves Ben Theriot-ból. A fiú egy autóban vett észre egy bezárt csecsemőt.

Theriot az anyja autójában talált fém hevederrel ütötte az autó szélvédőjét, majd a heveder kampós végével sikerült feloldani a zárat. A gyereknek nem esett baja.

Az anya utóbb azzal mentegetőzött, hogy egy másik felnőtt felügyeletére bízta a gyerekét. A rendőrség nem indított eljárást a felelőtlen szülő ellen, de csak azért, mert a gyermek nem sérült meg - írja a Fox News. 

Egy éves gyerekét hagyta az autóban egy arizonai nő  

Egy arizonai nő szintén az autóban felejtette alig egy éves gyermekét, akinek a keserves sírására a mögötte parkoló autós figyelt fel. A babát a mentők szabadították ki, akik ellátták a gyermeket - írta az ABC News. 

A biztonsági kamerák felvétele szerint az anya, a 39 éves Holli Platt három gyermekével ment be az üzletbe, és csaknem húsz percet volt távol. A nő azzal védekezett, hogy a többi gyerek elvonta a figyelmét, és akkor jött rá, hogy a kicsi nincs vele, amikor az üzletben meghallotta a nevét a hangosbeszélőben. 

A nőt gyermekbántalmazással vádolják.