Mosógépben találták meg egy cseh kislány holttestét

2019.08.16. 11:13

Borzalmas gyilkossági ügy rázta meg a kelet-csehországi Prerov városát. Egy 3 éves kislány holttestére bukkantak az egyik társasházi lakásban a mosógépben - számolt be a Cseh Távirati Iroda (CTK).

Szerda este Prerov belvárosában, a Purkynova utcában lévő társasház lakói arra lettek figyelmesek, hogy az egyik ott lakó nő egy szál alsóneműben, sikoltozva rohangál a lépcsőházban. Az egyik szomszéd a pincében talált rá a zokogó nőre, aki elmondása szerint mintha be lett volna drogozva.

A teste csupa vér volt, és a Sátánról kiáltozott.

Ebben a prerovi társasházban történt a kegyetlen gyerekgyilkosságForrás: Polícia CR./Facebook

A kiérkező rendőröknek be kellett törniük az ajtót, hogy bejuthassanak a lakásba.  A nő hároméves lányának holttestét vérbe fagyva a fürdőszobában lévő mosógépben találták meg.A gyerek anyját beszámíthatatlan állapotban szállították kórházba. Jitka Dolejsová, a cseh rendőrség szóvivője szerint a helyszíni nyomok arra utaltak, hogy a kislány halálát egy másik személy okozta, ezért az ügyben gyilkosság gyanújával indítottak eljárást. 

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, de a szomszédok állítása szerint az utóbbi időben gyakran hallottak hangos kiáltozásokat, veszekedéseket a lakásból.