András herceg a milliárdos pedofil Epstein rendszeres vendége volt

András herceg, Virginia Roberts, Ghislaine Maxwell, Lolita Express, Jeffrey Epstein
Vágólapra másolva!
András herceg is utazott a pedofíliával vádolt, később a börtönben öngyilkos lett Jeffrey Epstein hírhedt szexrepülőgépén, amin az akkor 17 éves Virginia Roberts is ott volt - állítja a gép pilótája.
Vágólapra másolva!

Ez a bírósági irat az első, amin szerepel, hogy András herceg és Virginia Roberts együtt voltak Epstein repülőjén - írja a The Sun.

A 66 éves David Rodgers bírósági tanúvallomása szerint

Epstein, András herceg és az akkor 17 éves Virginia együtt utazott az amerikai Virgin-szigeteikre.

A börtönben augusztus 9-én öngyilkosságot elkövető 66 éves milliárdosnak

ott volt egy magánszigete, ahol a hírek szerint olyan orgiákat tartott, amin kiskorú lányok is részt vettek.

A pilóta mostani vallomása miatt András hercegnek most már beszélnie kell Epsteinnel folytatott kapcsolatáról.

David Rodgers annak nem volt tanúja, hogy András herceg bármi törvénytelent követett volna el.

A pilóta azt is elmondta, hogy Epstein magánrepülőjén több VIP vendég is utazott, többek között Bill Clinton volt amerikai elnök, Naomi Campbell modell és a szexbotrányairól is híres Kevin Spacey.

A vallomásból az is kiderül, hogy

András herceg többször is utazott a géppel,

ezek közül kétszer Virginiával. A Virgin-szigetekre utazáskor a repülőn volt Ghislaine Maxwell is. Maxwell Epstein társa, aki a lányokat a hírek szerint beszervezte.

A New York State Sex Offender Registry által közreadott, 2017. március 28-án készített kép az emberkereskedelemmel és kiskorúak megrontásával vádolt Jeffrey Epstein amerikai milliárdos üzletemberről, aki előzetes letartóztatása alatt, 2019. augusztus 9-én egy manhattani börtönben öngyilkos lett Forrás: MTI/AP/New York State Sex Offender Registry/-

A Buckingham-palota korábban kiállt András herceg mellett, most viszont nem hajlandó tisztázni utazásait a kérdéseses időpontokban.

A Lolita Expresszen utazott még állítólag Bill Gates is.

Állítólag többször találkozott is Epsteinnel, hogy megvitassák a jótékonysági kiadások növelésének lehetőségeit - állítja a New York Post. A megbeszélések állítólag négy évvel az után történek, hogy a milliárdos 13 hónapot töltött börtönben.

A repülési adatok szerint Gates 2013 március 1-jén repült Epsteinnel a New Jersey-i Teterboro repülőtérről Palm Beachre. A repülő az a Boeing 727-es volt, amit Lolita Expressznek hívtak, mert a levegőben is lehetett benne szexszelni, ágy is volt benne. A leírásában az szerepel, hogy

Hogy pontosan mi minden történhetett a fedélzeten, azt még nem tudni, de a közelmúltban megjelent beszámolók szerint úgy alakították ki, hogy orgiákra is alkalmas legyen,

nemcsak ágy volt benne, de a padló is párnázott volt.

Gates képviselője a vádakra reagálva azt mondta, hogy ügyfelének soha nem volt pénzügyi vagy jótékonysági kapcsolata Epsteinnel - írja a Daily Mail.

Virginia Roberts azt állítja, hogy tinédzserként Epstein szexrabszolgaként tartotta őt, és a barátaival üzletelt vele.

A 66 éves milliárdos Epstein emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának gyanúja miatt került börtönbe, ahol augusztus 9-én felakasztotta magát, és meghalt.

A rendőrség tovább vizsgálja az ügyet, többek között azt az 57 éves Ghislaine Maxwellt is, aki az újságmágnás Robert Maxwell lánya, és állítólag a pedofil milliárdos társa volt.