Felakasztotta magát egy fiatal fiú, mert szerelmi bánata volt

2019.08.22. 19:14

A 13 éves Harry Storey holttestét március 1-én találta meg az apja, az angliai Chiltonban, otthonukban. A fiatal fiú felakasztotta magát a saját szobájában.

A fiú szerelmes volt egy lányba, aki azt mondta neki, hogy nem szeretne kapcsolatot, de közben egy másik fiúval találkozgatott. Harry Storey ezt megtudta, ezért döntötte el, hogy megöli magát.  

A fiú a Whatsappon arról beszélt a barátainak, hogy öngyilkos akar lenni, de nem vették komolyan őt. 

Azt hitték, hogy csak viccel, de még aznap délután végzett magával - írja a Rocklandhousetv.com

„Nem tudtam felfogni, hogy mit látok " - mondta el az apa. Ő talált rá fia holttestére.

Azonnal megkezdte a fia újraélesztését, és amikor a felesége besétált, kiabált neki, hogy hívja a mentőket. A gyereket kórházba vitték, ahol három nappal később meghalt. 

Harry egy erős egyéniség volt, szerető fiú, akinek élete nagy részét a sport tette ki. Rögbizett, krikettezett, és teniszezett is. Bárkivel megtalálta a közös hangot, és el tudott beszélgetni bármiről, amiért csodáltam őt. Úgy tűnt, hogy egy normális kamasz, de nagyon magas elvárásai voltak magával szemben. Teljesen lesokkolt, amit tett. 

- tette hozzá a gyászoló apa.

A rendőrség a napokban zárta le a nyomozást. Az eljárás alatt kiderült, hogy a család egy olyan filmet nézett a tragédia előtt, amelyben a főszereplő meg akarta ölni magát, de az utolsó pillanatban a barátai megmentették az életét. A film motiválhatta a fiatal kamaszt arra, hogy végezzen magával. 

„Azt hiszem, váratlanul elvesztette az eszét, a családja pedig nem tudta előre megjósolni vagy megakadályozni" - mondta el az egyik nyomozó, Lou Heffernan-Glover őrmester.


Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot!