Az északkelet-angliai South Shields-ben készült egy igen érdekes ultrahangfelvétel egy babáról, akit a várandós Sophie Scott hord a hasában. A baba arca olyan, mintha egy földönkívülire hasonlítana. A megrémült lány attól félt, hogy exbarátja átkozta meg, aki földönkívüli-megszállott. 

Igencsak nagy riadalmat okozott a brit tininek, Sophie Scottnak, amikor meglátta babájáról az ultrahangfelvételt, amely egy ET-szerű lényt ábrázol. A 16 éves Sophie és 24 éves barátja biztosak voltak benne, hogy az orvos ikrekkel tévesztette össze a felvételen látható babát. 

A lány azt mondta, hogy látták az extra szemeket a baba mögött és a feje olyan alakú volt, mint egy idegené. 

A fiatal pár még ebben az évben várja gyermekük megszületését és biztosak benne, hogy nem a paranormális jelenségről van szó.

Sophie azt nyilatkozta, hogy volt egy exe, aki tényleg oda volt a földönkívüliekért és a démonokért, így azzal vicceltek, hogy exe megátkozta őt. Attól féltem, hogy az idegen megeszi a babámat - mondta a lány, hozzátéve, hogy nevettek a dolgon, de még mindig egy kicsit meg vannak ijedve, mert még senki sem jött rá, hogy mi is volt az.  

Négy héttel később, a 16 hetes ultrahangnál már nem látszott semmilyen földönkívüli forma. 

A fiatal pár októberre várja kislányukat, ezzel kapcsolatban hozzátette a tinédzser, hogy reméli nem Halloween ünnepekor fog születni, mert az azért túl kísérteties lenne - olvasható a Mirror oldalán.