A rendőr nyugtatta meg a kisfiút: nincsenek rossz fiúk a hálószobában

2019.08.29. 12:05

Az egyesült állambokbeli Iowa államban egy rendőr önként felajánlotta, hogy átvizsgálja a hatéves Hayden új szobáját, a kisfiú ugyanis félt, hogy esetleg rossz fiúk bújhattak el a hálószobájában.

Az Eldridge településen történt esetet a gyerek anyja osztotta meg Facebookon, háláját fejezve ki Bruce Schwartz rendőrnek. 

A család új lakásba költözött, a hatéves Hayden viszont korábban egy szobában lakott nővérével. Most azonban a két gyerek külön szobát kapott, Hayden viszont félt, hogy esetleg rossz fiúk rejtőznek nála.  

A gyerek anyja, Amanda Williams azt írta posztjában, hogy gyereke nem tudta kiverni fejéből az ijesztő gondolatokat. Hisz a szuperhősökben. Hisz a „rossz fiúkban" és minden más olyan dologban, amely valódinak tűnik számára

 - írta Williams a fiáról.

Az anya elvitte a fiát a helyi rendőrörsre, ahol Bruce Schwartz rendőr önként vállalta, hogy átvizsgálja Hayden szobáját, biztosítva a kisgyereket, hogy senkitől sem kell félnie. Ráadásul, másnap meglátogatta a gyereket első napján az iskolában is - írja a Fox News. 

Willams teljes szívéből köszöni a rendőrnek, amit tett, és biztos benne, hogy Hayden mindig emlékezni fog kedvességére.