A több tízezer fontos felújítás helyett sportmeccseket néztek a munkások

Delia és Mick Cunningham
Vágólapra másolva!
Egy angol házaspár arra tért haza a nyaralásból, hogy az angliai Hardingstone-i faluban lévő otthonukat nemhogy felújították volna, hanem még be is költözött két lengyel munkás. Partiztak, ittak, füveztek, a pár ágyában aludtak és előfizettek a Sky Sports tv csatornára. Jelenleg a harmadik kivitelezőt keresik, hogy végre befejezze a felújítást, mert az első két cég botrányosan kontár munkát végzett. 
Vágólapra másolva!

A Daily Mail beszámolója szerint a 60 éves Delia és Mick Cunninghamet teljesen lesújtotta a látvány, amikor hazaértek, két munkást találva otthonukban, akik nem csak hogy elszúrták a 34 ezer fontos felújítást, hanem még be is költöztek az ingatlanba.

A munkások az összes ennivalót megették, a konyhában pedig üres vodkásüveget hagytak szanaszét penészes ételekkel. A pár ágyában aludtak, előfizettek egy sportcsatornára és gyakorlatilag wc-ként használták a 250 ezer fontos házat.

null

null

A házaspár egy nagyszabású szerkezeti átalakítást akart kiviteleztetni, hogy aztán eladják a házat és Anglesey-be költözhessenek közelebb gyerekükhöz.

A felújítás februárban kezdődött, és azt mondták nekik, hogy öt hétig fog tartani. Addig is Mark nevű gyerekükhöz mentek Walesbe. De látogatásukat lerövidítették, és amikor visszatértek szembesültek azzal, hogy milyen állapotban van 34 éves házuk.

null

null

A nő azt mondta, hogy rendezni akarták a házzal kapcsolatos dolgokat, hogy közelebb kerüljenek Asperger-szindrómás fiúkhoz és feleségéhez, aki agyi sérüléssel küszködik.

A nő szerint a februárban kezdődő felújítás az elejétől kezdve egy katasztrófa volt. Kerti sütőt építettek a kertben, a ház oldalát wc-nek használták és kannabisz is találtak.

- mondta a nő. Hozzátette, hogy minden fazékban és serpenyőben találtak ételt, melynek egy része a hűtőszekrényben volt vagy a kertben.

null

null

A nő folyatta, mely szerint a két férfi előfizetős csatornát nézett, a gázt pedig kikapcsolták, így nem volt melegvíz és fűtés.

A házaspár 17 ezer fontot már kifizetett, de a munkások egyáltalán nem dolgoztak megfelelően. A téglafal nem volt szintben, és a szomszéddal közös falon is rést hagytak a fal pedig nem érte el a tetőt.

null

null

Delia és Mick Cunningham megbízott egy másik céget, hogy fejezze be a munkát, azonban nem voltak jobban az előzőnél. Valójában még több problémát kreáltak, így egy harmadik céget kell megbízzanak, hogy végre valaki teljesítse kérésiket. Független szakértőket hívtak ki,

akik szerint le kelle bontani és újracsinálni az egészet, de a házaspárnak nincs újabb 34 ezer fontja erre.

null

null

A házaspár elmondta, hogy a szituáció miatt kialakult stressz tönkretette mindkettejük 60. születésnapját. A férfi néhány héttel ezelőtt elájult és lesett a lépcsőn, amit az orvosok a kimerülésnek tulajdonítottak.

- panaszkodott Delia Cunningham.