Szörnyűséget tettek a walesi Claire Isaac macskájával. A négyéves állat egyik szemhéját valaki bekente pillanatragasztóval. A macskát azonnal orvoshoz vitték, ahol kiderült, hogy a ragasztó a szemét is károsította.

Rettenetes éjszakája volt kedden a 26 éves Claire Isaacnek és macskájának, akik az állatkórházban töltötték az estét. A nő történetét a Daily Mail idézte fel. A portál szerint Claire futni indult otthonról, ezért bezárta a macskáját a házba. Az állat valahogy mégis kiszökött, és amikor Claire hazaért, megdöbbenve látta, hogy a macskája csak az egyik szemét tudja kinyitni. Amikor közelebbről megvizsgálta, akkor vette észre, hogy a macska másik szemét valaki összeragasztotta.

Azonnal orvoshoz vitte, ahol kiderült, hogy a ragasztó a macska szemében is kárt tett. A fiatal nő a közösségi médiában is megosztotta a történetét, ahol azt is leírta, hogy megtalálta a ragasztó flakonját a háza mellett.

A történet gyorsan terjedni kezdett, sokan felajánlották a segítségüket, hogy anyagilag is támogatnák a nő macskájának gyógyulását. Szerencsére az állat jobban van, a látása nem sérült maradandóan, viszont sokkal visszahúzódóbb lett, fél az emberektől. 

Claire Isaac állatkínzás miatt feljelentést tett a rendőrségen.