Nem volt pénze etetni, ezért meggyilkolta a fiát – videó

2019.09.03. 12:16

Egy Oroszországban élő fiatal nő nem tudta rendesen etetni a gyerekét, ezért úgy döntött, síró kisfiát megöli és elássa a kertben. A rendőrségnek először azt hazudta, hogy a fia eltűnt, de később megtört és bevallotta az igazságot.

A 28 éves orosz nőt, Yulia Khabitovát hónapokkal ezelőtt elhagyta a gyerekek apja, mert azt hitte, hogy a nőnek szeretője van. A férfi nem fizetett gyerektartást a két gyerek után, a nő pedig nem tudta eltartani őket. Felfogadott egy bébiszittert, hogy vigyázzon az egyéves fiára és az ötéves lányára, amíg ő dolgozik. Miután kifizette a bébiszittert, alig maradt pénze ételre.

Az egyik este a lány békésen aludt, de az öccse nem tudott elaludni az éhségtől és folyamatosan sírt.

A nő elővett egy madzagot és megfojtotta, majd beletekerte egy pokrócba és elásta a kertben.

A rendőrségnek azt hazudta, hogy a fiú eltűnt, de később összeomlott, és mindent bevallott a rendőrségnek. Elmondása szerint nem tudta tovább nézni, hogy a gyereke éhezik.

Állandóan sírt és csak sírt, annyira éhes volt. Képtelen voltam elviselni, hogy szenved. Lefektettem és azt mondtam neki: minden rendben lesz, soha többé nem fogsz éhezni. – mondta az anya a rendőröknek, amikor a helyszínen rekonstruálták a gyilkosságot.

A család bébiszittere elárulta, hogy a gyerekek mindig tiszta, rendezett ruhákban jártak, de állandóan éhesek voltak. Sokszor ő főzött rájuk, vagy gyümölcsöt adott nekik, hogy legyen mit enniük – írja a Daily Mail.

A gyilkos anya 8-20 év börtönbüntetést is kaphat.