Elhagyhatta a kórházat a kisfiú, akit kidobtak egy pláza erkélyéről

2019.09.04. 12:48

Elhagyhatta a kórházat az az ötéves amerikai kisfiú, akit áprilisban dobott le egy férfi egy pláza erkélyéről. Landen Hoffman 12 métert zuhant, komoly fejsérülést szenvedett és több csontja is eltört. A támadója azt mondta, azért ment a plázába, hogy megöljön valakit.

Hazatérhetett a kórházból kedden az az ötéves amerikai kisfiú, akit áprilisban egy férfi ledobott a Minneapolis közelében lévő Mall of America nevű bevásárlóközpont harmadik emeleti erkélyéről - írja a Fox News. Landen Hoffman családja azt írta, hogy a gyerek most a gyógyulás egy újabb fázisába léphet, és köszönik mindenkinek, aki az elmúlt négy és fél hónapban imádkozott értük. 

A kisfiú a zuhanás miatt komoly fejsérülést szenvedett és több csontja is eltört, az eset után többször meg is kellett műteni. Kedden azonban elhagyhatta a kórházat, és otthon gyógyulhat tovább. 

Gyilkolni ment a plázába

A fiút áprilisban dobta le egy férfi a Minnesotában található Mall of America bevásárlóközpont harmadik emeleti erkélyéről, a gyerek több mint 12 métert zuhant.

Az elkövető, Emmanuel Aranda sem a fiút, sem a családját nem ismerte korábban. A 25 éves férfi a nyomozóknak állítólag azt mondta, hogy korábbi szerelmi csalódásai miatt indult a bevásárlóközpontba, hogy megöljön valakit. 

Arandát az eset után gyilkossági kísérlettel vádolták, és májusban 19 év börtönbüntetésre ítélték.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK