Így még senki sem várt a megfelelő pillanatra lánykéréshez

Edi Okoro, eljegyzés
Vágólapra másolva!
Hónapokon keresztül fényképezgette barátnőjét az eljegyzési gyűrűvel a lány tudta nélkül egy brit férfi. Sikerült mindig úgy készíteni a fotókat, hogy a szerelme ne vegye észre. Az eljegyzés végül megtörtént, de még nem derült ki, hogy miként történt meg a lánykérés.
Vágólapra másolva!

A kelet-angliai, 30 éves Edi Okoro hónapokon keresztül úgy készített fényképeket a barátnőjéről és a neki szánt eljegyzési gyűrűről, hogy a szerelme ne vegye azt észre. Cally Read igent mondott, amikor megtörtént végre a lánykérés, bár hogy ez végül hogyan történt meg, azt nem lehet tudni.

div class="iframely-embed">

Okoro azt mondta, hogy sokan előre megtervezik az egész lánykérést, de ő nem, neki egy kihívás volt megtalálni a megfelelő módot az akcióhoz, melyet nem tervezett meg, mert ő egy spontán improvizátor.

Még azt is megcsinálta, hogy a barátnője kezébe rakta a gyűrűt, miközben a lány aludt, majd így készített fényképet.

Ez volt a tetőpont, a legbátrabb lépés - olvasható a BBC oldalán. De olyan is volt, hogy amíg Cally egy távcsőbe nézett, Edi az eszköz fölé tette a gyűrűt, úgy, hogy a nő épphogy csak ne vegye észre.

Okoro ötlete az volt, hogy addig készíti ezeket a fényképeket, amíg el nem jön a megfelelő pillanat az eljegyzéshez.

A férfi Facebook-posztját 56 ezren osztották meg, és több mint másfél millióan nézték meg azt a videót, amelyen tartja a gyűrűt és nevet, miközben barátnője mossa a fogát.

Később kiposztolta azt a képet is, amelyen Cally már hordja az eljegyzési gyűrűt, de az eljegyzés részleteivel még adós Okoro.