Caracali rém: Alexandra szülei továbbra sem hiszik el, hogy lányuk halott

2019.09.05. 16:56

Alexandra Măceşanu szülei nem hajlandók átadni a 15 évesen megölt lányuk személyi igazolványát a hatóságoknak, így nem állítható ki a caracali rém áldozatának halotti bizonyítványa – írja a Maszol.ro.

A Mediafax tudósítása szerint a házaspárt csütörtökön délben hívatták be a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) székhelyére. A vádhatóság halottnak tekinti a lányt, mert a törvényszéki orvostani intézetben végzett a DNS-vizsgálatok szerint a Gheorghe Dincă udvarán talált emberi maradványok Alexandrától származnak, és megölését korábban a férfi is beismerte. A szülők egy ügyvéd kíséretében érkeztek meg a DIICOT székhelyére.

Alexandra Macesanu és Luiza Melencu képei a bukaresti belügyminisztérium előtt kialakult spontán emlékhelyen 2019. július 29-énForrás: MTI/EPA/Robert Ghement

Az apa kijelentette a sajtónak, hogy nem hajlandók átadni lányuk személyi igazolványát a hatóságoknak. A szülők továbbra sem hiszik el, hogy a lányuk halott, és megtámadni készülnek a DNS-mintákról készült igazságügyi szakértői jelentést. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK