Véresre verték a meztelen férfit, aki megerőszakolt egy kislányt - videó

2019.09.10. 20:36

Letartóztattak egy 22 éves férfit a dél-afrikai Pretoria nevű városban, miután egy étterem mosdójában rátámadt egy hétéves kislányra, majd megerőszakolta. A pedofil férfira meztelenül és vérben úszva találtak rá, mert amikor az étterem vendégei rájöttek, hogy mit művelt odabent a kislánnyal, többen nekiestek, és ütötték-verték.

A kislányt már mindenhol kereste az anyja, amikor a mosdóban végre rátalált a férfival, aki épp a kislány letépett bugyiját próbálta lehúzni a WC-n.

A Facebookon közzétettek egy felvételt, melyen Ninow teljesen meztelenül, vérben úszva látható az étterem mosdójában, miután egy egész embertömeg támad rá azért, amit a kislánnyal művelt. 

A videón tisztán látható az egész tömegverekedés, és hallatszik, ahogy a férfi ordít és káromkodik, miközben az összes ember őt veri. A háttérben egy síró női hang is hallható.

Egy nappal később néhány tanú elárulta, hogy 

a férfi a közeli játszótéren nézte ki magának a kislányt, aki bement az anyjával egy étterembe. A férfi utánuk ment, és a mosdóban támadt rá a gyerekre. 

A helyi hírek szerint 

Ninow be volt drogozva, amikor erőszakoskodott a kislánnyal. 

Miután a férfit elfogták, egy 30 napos pszichológiai vizsgálatnak vetették alá. Az őt vizsgáló szakemberek februárban kimondták, hogy a férfi bíróság elé állhat. 

Ügyvédje azzal próbált érvelni, hogy a férfi az erőszak elkövetésekor nem volt beszámítható,  többféle mentális problémája volt, például depresszió és bipoláris zavar, emellett 14 éves kora óta aktívan drogozott.

A hétfői tárgyaláson azonban többen is tanúskodtak ellene, így a férfit elítélték nemi erőszak, droghasználat és a bűnjelek eltüntetése miatt. 

Az utolsó vád Ninow azon kísérletére vonatkozik, amikor az étteremben megpróbálta lehúzni a kislány bugyiját a WC-n.