Szívmelengető videót osztott meg egy anyuka arról, ahogy a kisfiát fogadják az osztálytársai, miután először ment iskolába a Dorián hurrikán után. A 22 éves nő és a 3 éves gyerek egy hétre a Bahamákon ragadt a pusztító trópusi vihar miatt.

Hatalmas öleléssel fogadták az iskolatársai azt a floridai kisfiút, aki egy hétig hiányzott a Dorian hurrikán miatt - írja az ABC News. A kedves videót az anya osztotta meg az Instagramon kedden, és már több mint 14 ezren látták. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@honeyinashell által megosztott bejegyzés,

Makai Simmons hétfőn tért vissza a Miami közelében található Pembroke Pinesbeli iskolába. 

Ahogy belépett a terembe a gyerekek rögtön felugrottak, odarohantak hozzá és megölelték – mondta a hírportálnak Tekara Capron, a kisfiú édesanyja. 

A Bahamákon ragadtak

A 22 éves nő és gyermeke augusztus végén utaztak a Bahamákra, hogy meglátogassák Tekara családját. Itt érte őket a Dorián hurrikán, amely szabályosan letarolta a szigetet. Az anya és hároméves fia a Bahamákon ragadt, a vihart pedig nagyszülők házában vészelték át Freeportban.

Tekara és Makai csak múlt hét pénteken tudott visszatérni Floridába egy tengerjáró hajón, így a fiú egy hét kihagyás után hétfőn ment először iskolába.

– A sok trauma után, amit átéltünk, gyönyörű volt látni azt a szeretetet, ahogy Makait fogadták az iskolatársai – mondta az anya, aki azért is osztotta meg a videót, mert szerinte a világ többi részének is látnia kellett ezt.