Jesse Ekene Nweke Conable egy Nigériában született, jelenleg Svédországban élő rapper, aki gyűlöli a fehéreket, ezért az ő rabszolgává tételükre, illetve a megölésükre szólít fel. A rasszizmusra állítólag mindig érzékeny Instagram és a YouTube nem tiltotta le a videóit.

Jesse Ekene Nweke Conable a videóját egy svédországi fekete migránsoknak szóló, „barasvarta" (csak feketék) nevű, kirekesztő és rasszista jellegű zárt Instagram-oldalon tette közzé. A gyalázkodó felvétel később a YouTube videómegosztóra is felkerült – írja a Voice of Europe a Samhällsnytt című svéd hírportál információira hivatkozva.

A videóban a rapper többek között elmondja, hogyha egy feketéről bármi ostobaságot mond egy fehér srác vagy lány, akkor azt nyugodtan le lehet lőni.

A „barasvarta"(csak feketék) Instagram-oldal működtetője a nigériai migráns rapper.

Az oldalon olyan fehérellenes, rasszista és kirekesztő jellegű szlengek találhatóak, mint például „Black Power in Sweden" (Fekete erő Svédországban) and „Fuck White People" (B..d meg a fehér embereket).

Ez másik videóban Jesse Ekene Nweke Conable a fehérek elleni faji háborúra folytatására hív fel.A videóban kifejtett álláspontja alapján a feketék előbb-utóbb átveszik a hatalmat a fehérektől, és mivel régebben a feketék a fehérek rabszolgái voltak, most a fehéreket kell rabszolgasorba kényszeríteni, vagy valami még rosszabbat kell nekik szánni.

A nigériai rapper szerint hamarosan a feketék válnak a legerősebb közösséggé Svédországban, mindez csak idő kérdése.

Jesse Ekene Nweke Conable YouTube-csatornájára közel 280 ezren vannak feliratkozva.

A legnépszerűbb videómegosztó az Instragamhoz hasonlóan amúgy nem tiltotta le a nyíltan rasszista, kirekesztő, uszító jellegű, gyilkosságra is felszólító felvételeket.

Úgy tűnik, hogy a multinacionális vállalatokat nem zavarja a fehérellenesség.

A fekete migráns egyébként 2008-ban költözött Nigériából Svédországba. Jelenleg Lund városában él, és már rendelkezik svéd állampolgársággal (is).