Baseball-ütőkkel verték egymást véresre migránsok Párizs kulturális központjában

Vágólapra másolva!
A Porte de la Villette melletti illegális migránstáborban véres verekedés volt. Ketten súlyosan megsérültek, a France Bleu megfogalmazása szerint azonnali kórházi ellátásra szorultak, egyes hírek szerint életveszélyesek a sérülések. Rajtuk kívül még hatan sebesültek meg. Mindannyian etióp illegális bevándorlók. A La Villette-i migránstábor Párizs új kulturális központjához nagyon közel van. Az MK2 itt épített soktermes mozit, a sátortábortól nem messze tartanak nyáron szabadtéri vetítéseket is, és itt adták át 2015-ben a világ egyik legmodernebb koncertközpontját, itt épült fel a Cité de la Musique. 
Vágólapra másolva!

A francia közszolgálati rádió szerint szombaton hajnali egy órakor szudáni és etióp illegális migránsok a Porte de la Villette melletti sátortáborban összeverekedtek. Egy csomag cigarettán vesztek össze.

Baseball-ütőkkel verték egymást, két migránst pedig egy késsel megszúrtak. Nyolcan sérültek meg, mindannyian etiópok. Ketten nagyon súlyosan megsérültek.

A rendőrök több, véres baseball-ütőt találtak, de kést sem. Az a két szudáni migráns, aki a feltételezések szerint késelt, elmenekült a sátortáborból.