Az amerikai Steven Weber Jr. a víz alatt kérte meg barátnője kezét. Miután egy papírlapot feltartva feltette a kérdést, a gyűrűt is megmutatta a barátnőjének, aki nevetve vette videóra a lánykérést. A férfi azonban nem hallhatta a nő válaszát, ugyanis nem jött fel a felszínre, és azóta sem találják.

Steven Weber Jr és barátnője, Kenesha Antoine Tanzániában nyaraltak, Pemba-szigetén. Egy különleges hotelben szálltak meg, amelynek alsó része tengerszint alatt van. Szobájuk egyik ablaka közvetlenül az óceánra nézett. Itt merült víz alá a férfi csütörtökön, aki egy nagyon különleges és romantikus lánykérést tervezett - írja a Fox News.

Forrás: Facebook

Weber egy lezárt tasakba rakott papírt mutatott fel, amire azt írta párjának, hogy nem tudja elég ideig visszatartani a lélegzetét, hogy elmondja, mennyi mindent szeret benne.

A nő az ablaküveg túloldaláról nézte és kamerázta végig a férfit, aki ezután megfordította a papírt. A másik oldalra már egy kérdést írt: hozzám jössz feleségül? Weber elővett egy gyűrűt is, míg párja nevetve, boldogan mondott igent.

Ezt azonban a férfi nem hallhatta, ugyanis nem jött fel a felszínre. Azóta sem tudni, hogy mi történt vele.

Barátnője Facebookon búcsúzott el a férfitól. 

Soha nem jöttél fel a mélységből, így soha nem hallhattad a válaszomat: „Igen! Igen! Milliószor, igen, feleségül megyek hozzád !! "Soha sem ünnepelhetjük életünk hátralévő részének kezdetét, mivel életünk legjobb napja a legrosszabbá vált.

 - írja  a nő posztjában.