Soros hálózata az Asperger-szindrómás klímaaktivista 16 éves lány körül

Vágólapra másolva!
Greta Thunberg 16 éves, svéd diáklány alig néhány hónap alatt vált világhírűvé, és lett a klímavédelemért folytatott harc jelképe. Az Asperger-szindrómás lány „magányos harcosként" kezdte sztrájkját. Ma is próbálják őt így beállítani, valójában azonban kiterjedt lobbihálózat működik a háttérben, ami a „Greta-jelenséget", a globális klímahisztériát működteti. Nem meglepő, hogy Soros György is feltűnt támogatói között - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Greta Thunberg tavaly vált híressé, amikor úgy döntött, péntekenként iskolába járás helyett tüntetni kezd a svéd parlament előtt a klímavédelemért. A 16 éves Asperger-szindrómás lány hamar világhírű lett, ezen azonban a háttérben sokan munkálkodtak. A „Greta-jelenség" haszonélvezői közt Soros György hálózata is ott van.

A napokban kezdett terjedni a közösségi médiában egy kép, ami felhívja a figyelmet Greta Thunberg egyik felettesére. A svéd diáklányt többen is irányítják a háttérből, köztük egy szintén ismert aktivista Németországból, Luisa-Marie Neubauer.

Neubauer több képen és videón is megjelent már Greta mellett, személye pedig a „ONE" alapítványhoz köthető. A ONE a szegénység elleni küzdelem jegyében jött létre, de többféle lobbitevékenységet is végez. Neubauer a szervezet zöld- és ifjúsági nagykövete. Az alapítvány egyik fő támogatója pedig Soros György szervezete, az Open Society Foundation.

A „háttérsegítségen" kívül azonban közvetlenül is kapcsolatban áll Greta Thunberg a Soros-hálózattal, hiszen az Amnesty International 2019-ben „lelkiismeret nagykövetévé" választotta. Erről a klímaaktivista közösségi oldalán is beszámolt, az Amnesty International pedig Greta nevével kampányolva szólított fel a globális klímasztrájkra.