Egy férfi egy vonat elé ugrott ötéves kislányával Bronxban. A férfi a helyszínen meghalt, de a gyerek csodával határos módon pár karcolással megúszta. 

A férfi a New York-i Fernando Balbuena-Flores a bronxi vonatállomáson várt, amikor nem sokkal 8 óra előtt megragadta lányát, és az érkező vonat elé ugrott - írja a News Sky.

A 45 éves férfi a helyszínen meghalt, de a lánya, Ferni Balbuena néhány karcolással, vágással megúszta a tragédiát. Kórházba szállították, ahova édesanyja ment érte. 

A család egyik szomszédja, Leidy Martinez is a peronon várta a vonatot.Amikor közeledett a vonat, ó istenem, elkapta a lányt, és ugrott - nyilatkozta a nő a New York Times-nak.

A kislányt két férfi húzta ki a sínek közül, az egyikük Jairo Torres volt.

Azt kérdezte, mi történt az apukámmal? Azt mondtam, hogy ne nézz rá. Gyere hozzám. Mássz úgy, mint egy kölyökkutya - mondta a lapnak Jairo Torres.

A lány azért élhette túl, mert a sínek közé esett, és fekve maradt. 

Gondolataink most a családdal vannak, valamint azokkal a munkatársakkal, akik jelen voltak - mondta Shams Tarek, a Fővárosi Közlekedési Hatóság szóvivője.

Ez egy tragikus esemény minden résztvevő számára.

A rendőrség szerint egyelőre nem tudni, hogy Fernando Balbuena-Flores miért lett öngyilkos.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!