Saját otthonában lőttek fejbe egy kislányt kedden éjfél körül. A lány másnapra tervezte a 12, szülinapja megünneplését a családjával és barátaival, most az életéért küzd.

Már hétfő este 9-kor hallatszottak a távolból robbanásszerű hangok, ám a család ekkor még álmában sem gondolta volna, hogy komoly veszélyben lehet az életük.

A család a nappaliban tévézett, és a kislány szülinapi partijára készültek elő, amikor már egészen közelről dördültek a lövések. A kislány a szobájában ült a számítógép előtt: születésnapi bulijára állította össze a dekorációt. Ám egyik percben

egy éles robbanás hangzott fel az ablaka felől, mire felfogta volna, mi történt, a golyó eltalálta a fejét. 

A nappaliban ültem az ablak mellett, és kétségbeesetten hallgattuk az egyre közeledő lövéseket. Egy hangos robbanás után a fiam felkiáltott, hogy: elég legyen, majd lement, hogy véget vessen a lövöldözésnek. De sajnos már túl későn, mert addigra eltalálták a gyereket."

- mondta el Bretta Blackful, a kislány nagyanyja. 

Az asszony azonnal hívta a mentőket, akik kórházba vitték a súlyosan megsérült kislányt. 

Minden erejével küzd az életéért, mi pedig egész nap csak imádkozunk, hogy felépüljön"

- tette hozzá a nagymama.

A hatodikos lány az iskola egyik legjobb tanulója, és tehetséges kosárlabdajátékos.

A rendőrök azóta megállás nélkül keresik az ismeretlen elkövetőket, és 3500 dollárt ígértek annak, aki rendelkezik róluk valamilyen használható információval. 

Szégyen, hogy itt tart a világ, hogy az ember a saját lakásában sem érezheti magát biztonságban, hogy egy gyerek nem játszhat nyugodtan a szobájában. Ma van az én kincsem születésnapja, és lett volna egy kosárlabdameccse is, ehelyett az életéért kell küzdenie. Annyira várta ezt a napot"

- mondta megtörten a nagymama.