Majdnem halálra vertek egy fiatal fiút az iskola vécéjében

2019.09.27. 20:16

Súlyos fejsérüléssel vittek kórházba egy fiút egy texasi általános iskolából, miután osztálytársai a WC-ben úgy megverték, hogy összeesett. Az iskola munkatársai azonban tagadják, hogy a fiú elájult, és kitartanak amellett, hogy náluk ilyen még sosem történt, mindig figyeltek a gyerekek biztonságára.

A nyolcéves Christian Boyntont

eszméletlenül találták meg az iskola mosdójában, három diáktársa rátámadt és bántalmazták.

A harmadikos fiút azonnal a helyi kórház sürgősségi osztályára vitték, majd innen került át a houstoni gyerekkórházba, ahol megállapították, hogy súlyos fejsérüléseket szenvedett.

Ájultan feküdt a padlón, és vértócsában úszott. Sokkoló volt így látni őt!"

mondta el Kailee Boynton, Christian testvére.

Az eset közfelháborodást váltott ki, több szülő át akarta íratni a gyerekét másik iskolába. Ezért az iskola írt egy levelet a többi szülőnek, melyben tagadták, hogy a fiú elájult volna, és közölték, hogy a mosdóban történt verekedés után a fiút ellátta az iskolaorvos - írja a Foxnews.com.

Ezen kívül megnyugtatták a szülőket, hogy egy elit, jó hírű általános iskoláról van szó, ahol figyelnek a diákok biztonságára, testi-lelki épségére, és egészen eddig sosem történt hasonló eset náluk:

A diáktársak viselkedése valóban helytelen, sőt, elfogadhatatlan volt, ezért elnézést kérünk. Viszont az a hír, hogy a fiú ájultan feküdt a mosdóban, nem igaz. Amikor megsérült, az iskolaorvos azonnal ellátta őt. Ezután szülei érte jöttek, hogy elvigyék szakorvoshoz, hogy nem szenvedett-e belső sérülést. Az iskolánkban eddig sosem fordult elő hasonló eset, és ügyelünk arra, hogy ezután se történjen meg ilyesmi."

- írták.