Brüsszelben kapta el a V4NA a titkos tárgyalásokat folytató Karácsony Gergelyt - videó

Vágólapra másolva!
Brüsszelben, az Európai Parlament épületében a V4NA hírügynökség egy titkos tárgyalás előtt próbálta szóra bírni Karácsony Gergelyt, hogy miről is tárgyal majd az egyik biztosjelölttel. A teljesen alkalmatlan balliberális jelölt a szocialista Ujhelyi István társaságában érkezett. Míg Karácsony érthető módon nagyon szűkszavú volt, addig a mára gyakorlatilag mérhetetlen támogatottságú szocialista párti EP-képviselő egy meglehetősen álszent kioktatást tartott a V4NA hírügynökség munkatársának. Úgy tudjuk, több tárgyalása is van Karácsonynak Brüsszelben. Erről és a tárgyalásai céljáról hamarosan beszámolunk.
Vágólapra másolva!

Az Európai Parlament épületében egy titkos tárgyalásra érkezve érte tetten Karácsony Gergelyt a V4NA nemzetközi hírügynökség munkatársa.

A V4NA arra lett volna kíváncsi, hogy kivel és miről tárgyal Karácsony,

azonban válasz helyett egy pökhendi megjegyzésre futotta csak a teljesen alkalmatlan főpolgármester-jelölttől. A zuglói városvezető csak annyit mondott, hogy nem a migránsok betelepítéséről tárgyal. Karácsony totális alkalmatlanságát jól bizonyítja, hogy külön tolmáccsal érkezett a titkos egyeztetésre, mivel ő maga bevallottan egyetlen idegen nyelven sem tud megszólalni.

Karácsony segítségére Ujhelyi István érkezett, aki jelenleg a gyakorlatilag mérhetetlen támogatottságú MSZP EP-képviselője. Ujhelyi, miután bejuttatta a titkos tárgyalásra Karácsonyt

egy rövid, ám meglehetősen pökhendi és kioktató magyarázatot tartott a V4NA tudósítójának arról, hogy mi is a valódi újságírás.

Végül Ujhelyi sértődötten elviharzott.

A Karácsony titkos brüsszeli tárgyalásáról készült videót alább nézhetik meg.