Forró vizet öntött egy hároméves fiúra egy floridai férfi, aki a helyi hírek szerint egy évvel ezelőtt sütőben égetett meg egy kislányt. A férfit gyerekkínzással és testi sértéssel vádolják, továbbá elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A 47 éves Terry May 

egy fazék forró vízzel öntötte le egy hároméves gyerek hátát. A kisfiú azt mondta, annyira félt a férfitól, hogy amikor észrevette, hogy nézi őt, ijedtében a padlóra vizelt. 

Szegény gyerek hátán egy jól látható égési sérülés éktelenkedik. Sokan dobálóznak mostanában a zsarnok szóval, de az igazi zsarnok egy olyan gyáva ember, aki egy hároméves gyereket kínoz, mert egyedül vele szemben tudja magát fölényben érezni" 

- mondta Mike Chitwood rendőr. 

A fiú testén lévő égési sebet az óvónők vették észre, akik értesítették a helyi gyermekjóléti szolgálat munkatársait.  

A férfi tavaly feladta magát a rendőrségen, miután azzal vádolták, hogy szíjjal vert és a sütőbe rakott egy szintén hároméves kislányt.  Chitwood ekkor meg is osztotta a közösségi oldalakon, hogy a férfit gyerekkínzás miatt őrizetbe vették. Időközben azonban nem találtak elegendő bizonyítékot, az ügyészek pedig nem tudták kézbe venni az ügyet, így a vádat ejtették.

Csütörtökön azonban újra megvádolták szándékos, maradandó sérülést okozó testi sértés miatt, és elfogatóparancsot adtak ki ellene - írja a Foxnews.com.