Egy amerikai pár halálra verte a kétéves gyerekét, mert nem ette meg a hot dogját. A nő is megütötte párszor, de a férfi bántotta igazán. Szilánkosra törte a koponyáját. A nagyszülők már korábban jelezték a hatóságoknak, hogy verik a gyereket, de nem tettek semmit. 

Tavaly májusban egy kétéves kisfiú, Anthony Bunn nem akarta megenni a vacsoráját, egy hot dogot, ezért a szülei úgy megverték, hogy agykárosodása lett és elájult. Mentőt hívtak, mert a gyerek nem lélegzett. Az orvos megállapította, hogy a fiúnak súlyos arc és koponya sérülései vannak. Hiába vitték kórházba, két nappal később belehalt a sérüléseibe.

A halottkém megerősítette, hogy a fiú koponya és arc csontja szilánkosra tört, ilyen sérüléseket pdig kizárólag bántalmazás okozhat egy ilyen fiatal gyereknél, ezért letartóztatták a szülőket - írja a Metro

Az anya Elizabeth Woolheater azzal próbálta menteni magát, hogy nem ő, hanem a párja gyilkolta meg a gyereket. Azt elismerte, hogy ő is megütötte, de Lucas Diel verte meg brutálisan.

A nő 19 év 5 hónap, a párja 49 év börtönt kapott.

A gyerek nagyszülei évekkel a gyilkosság előtt szóltak a rendőröknek, hogy szerintük bántják az unokájukat, de semmi sem történt.