A négyszeres rendőrgyilkos terrorista melletti emléktüntetést szervez egy radikális muszlim Párizsban

Vágólapra másolva!
Betiltotta Christophe Castaner belügyminiszter a tüntetést, amit a párizsi elővárosba szervezett egy muszlim aktivista, Hadama Traoré. A tüntetést Gonesse-ben akarja holnap megtartani, itt élt a martinique-i muszlim terrorista, aki a múlt héten a párizsi rendőr-főkapitányság épületében négy rendőr kollégáját halálra késelte. Később a gyilkost agyonlőtték. Hadama Traoré a Facebookon fenyegetőzött, hogy aki terroristának meri nevezni a négy rendőrt meggyilkoló férfit (a muszlim terroristát), azt leköpi, és (diszkrét fordításban) megdugja az anyját. 
Vágólapra másolva!

Hadama Traoré, a muszlim aktivista meg akarja tartani a tüntetést annak ellenére, hogy betiltották. Azt írta a Facebookon, hogy Mikhael Harpon nem terrorista, és nem is vallási fanatikus, hanem a külvárosi lét áldozata.

Hadama Traoré Forrás: --

Hadama Traoré második generációs mali bevándorló, rapőrűlt és szélsőséges Facebook-szereplő. De szélsőbaloldali rendezvényeken is megfordul, így öt napig tüntetett a Nantes melletti területfoglalókkal.

A rendőrgyilkos Forrás: --

A négyszeres gyilkost támogató tüntetés ellen a jobboldali pártok sorban tiltakoznak, végül az egykori szocialista politikus, jelenlegi belügyminiszter, Christophe Castaner betiltotta.