Egy 2018-as tanulmány szerint, melyet a finn rendőrakadémia egy kutatója publikált, a 2016 óta elkövetett csoportos nemi erőszakok 93 százalékát muszlim migráns hátterű személyek követték el. Fontos hozzátenni, hogy mindössze a lakosság 2,8 százalékát teszik ki az iszlám vallásúak, tehát ha az összes nemi erőszakot nézzük, egy muszlim férfi nagyjából húszszor valószínűbb, hogy nemi erőszakot fog elkövetni, mint egy keresztény finn.

Az arány természetesen fordított, hogyha a megerőszakoltakat nézzük: a lányok 98 százaléka őslakos finn, lapp vagy svéd nemzetiségű finn állampolgár.

Migránsok Finnországban. A kép illusztráció.Forrás: AFP/Str / Lehtikuva/Panu Pohjola

Finnországban – melyet régebb érintetlenül hagyott a migráció -, a multikulturalizmus egyre több problémája üti fel a fejét - írja a 888.hu finn forrásokra hivatkozva.2011 óta a mindenkori kormányok egyre több migránst telepítettek le a lakosság növekvő ellenszenve mellett. Az előző kormány pont úgy nyerte meg a választásokat, hogy kifejezetten kampányígéretként fogalmazta meg azt, hogy kevesebb bevándorlót engednek az országba, ám a németek hatására a 2015-ös migránsválság miatt rögtön abban az évben 32 ezer migránst fogadtak be.

A nemi erőszakok száma ezzel párhuzamosan kezdett el növekedni, azonban a mindenkori kormány évek óta hazudik a lakosságnak a bevándorlás mértékéről.

Egyetlen nap termését is érdemes megnézni, hiszen az elkövetők neve beszédes: Rahmani Gheibali, Yosefi Shiraqa, Mirzad Javad, Barhum Abdullhadi, Humad Osman, Ahmed Mohamed, Mohamed Ali Osman.

Közülük mind a hét egyébként a 2015-ben kezdődő migránsválság során érkezett, és menekültnek hazudta magát.. Ráadásul, egyikük egy 10 éves lányt erőszakolt meg.