Molesztálta 6 éves kislányát, kivégezte a kamaszt a dühös anya

2019.10.13. 20:08

Nem is tagadja a 43 éves asszony, hogy miért ölte meg a 18 éves kamaszt tavaly nyáron. Azt állította a bíróságon, ahol négy napja kezdődött el a tárgyalása, hogy a kislánya vallomása indította el a folyamatot. A gyereket ugyanis 6 éves korában megerőszakolta a kiszemelt áldozat. Az asszony azt mondja, ő csak bosszút állt. 

2016 július 7-én reggel végezte ki a 18 éves fiút Xavier Sierrát az amerikai családanya, Connie Serbu. Mentálisan sérült testvére John Vargas is segített neki.

Eldobható telefonokat vettek, ezeken beszéltek a gyilkosságról, amihez mindketten fegyvereket is szereztek maguknak.

A gyilkosság napján felhívták a kamaszt azzal, hogy segítségre lenne szükségük. Azt mondták neki, egy ágyat kellene összeraknia. Elmentek érte, majd az autóval egy kihalt, erdős területre vitték. Amikor a fiú rájött, hogy meg akarják ölni, küzdött az éltéért. Megpróbálta Vargastól elvenni a fegyvert,

aki nem akarta elengedni, végül a gyilkos is megsebesült és belehalt a támadásba. Sierra sem élte túl.

Az ő testébe kétfajta lövedék is csapódott, vagyis mindketten rálőttek és eltalálták. 

A lövöldözés hangjait meghallotta egy fültanú, ő hívta a rendőröket. A 43 éves asszony nem jutott messzire, de nem is nagyon akart elmenekülni. A tetthely közelében egy parkoló autóban várta a rendőröket:

Mindez az én hibám. Nem érdekel, mit tettem, megerőszakolta a lányomat... elmondott nekem mindent"

- magyarázta a letartóztatása után a Daily Mail szerint. Azt állította, hogy a gyerek elmesélt neki mindent.

A 6 éves kislányt molesztálta a tinédzser.

Az asszony azt is elárulta, hogy május óta tervezgette, hogyan fog végezni a fiatallal. 

A férjét is felkészítette. Azt mondta neki a támadás előtt, készüljön fel, mert hamarosan neki kell majd egyedül gondját viselnie a két lányuknak, ő ugyanis "tenni fog valamit".