Három éve tűnt el Vitéz Barbara, akiről barátai azt állították, hogy belefulladt a Tiszába. Csakhogy azóta sem találták meg a holttestét. A lány apja, Vitéz Endre és családja szerint Barbara most is él, és ezt az is alátámasztja, hogy látták a lányt a budapesti éjszakában. 

2016. november 25-én az akkor 15 éves lány barátaival bulizott a szerbiai Zentában. Az volt a lány életében a harmadik alkalom, hogy kimaradt estére. Nem sokkal később az apját felhívta az egyik barátja, hogy elmondja neki: Barbara otthagyta őket. Nem sokkal később a rendőrök is felkeresték a férfit. A lány barátai ugyanis azt állították,

hogy a kamasz Barbara egy hídpillérről egyenesen a Tiszába zuhant. 

Barbara világéletében iszonyodott a magasságtól, nem ment volna magától oda. A remény éltet, nem gyászolom – mondta el a Borsnak az apa akkor.

A lánnyal együtt bulizó barátai egymásnak ellentmondó vallomást tettek. A család magánnyomozót fogadott, kereste a magyar és a szerb rendőrség, sőt még az Interpol is, de nem bukkantak a lány nyomára.

Ugyanakkor a lány holttestét sosem találták meg, ezért bíznak benne a rokonai, hogy ma is él. Azt gyanítják, hogy a most 18 éves fiatalt Budapestre csalhatták, és a halálát csak azért találták ki, hogy így tussoljanak el egy titkot. 

Tavaly egy közösségi portálon találtak egy fotót, amelyen egy lány volt,  kísértetiesen hasonlított az eltűnt kamaszra. A kép Magyarországon készült. 

Az apa azt mondja, nem lehetett más, a sebhelyéről és anyajegyéről felismerte a lányát. Akkor ugyan a rendőrség nem akarta elhinni neki, hogy a képen látható fiatal lenne Barbara, de aztán a napokban újra felbukkant a budapesti éjszakában. 

A legfrissebb információk ismét Magyarországról származnak, mivel Vitéz Barbarát egy hónappal ezelőtt két alkalommal is egy éjszakai klubban látták. Az ott készült fotókat azonnal elküldték nekünk, továbbítottuk a szerb és a magyar rendőrségnek is, hogy megállapítsák a fotó hitelességét, és azonosítsák a lányt

– mondta Stevan Dokic, a család magánnyomozója.

Endre a Borsnak megerősítette a híreket.

A képek ismét kísértetiesen hasonlítanak Barbarára. Megyek Belgrádba, hátha kapunk segítséget abban, hogy vajon jó nyomon járunk-e. Abban bízom, hogy ő az"

- mondta el az apa a lapnak.